Serc

Auto kopen

Een nieuwe of gebruikte auto kopen doe je niet zo maar....

Uiteraard weet je al wel wat je zoekt. Zoek je een nieuwe auto, kijk dan eerst bij de Arnhemse merkdealers. Zoek je een goede occasion dan kun je per bedrijf zoeken.... maar uiteraard kun je ook naar de pagina's gaan waar we alle te koop staande occasions hebben samengebracht. En uiteraard hebben we ook het aanbod uit de hele omgeving zoals u rechts in het menu kunt zien (en selecteren)

 

En wat als je al een auto hebt? Zelf verkopen of inruilen?

Uiteraard is het ''zelf verkopen'' veel lucratiever dan het ''inruilen'' want iedereen weet dat de inruilprijs nooit zal worden wat u er van verwacht. Verkoopt u echter uw oude auto zelf en u heeft dus niets in te ruilen.... dan kunt u makkelijk een korting van 5% op uw nieuwe aankoop (zowel nieuwe auto's als occasions) krijgen. U hoeft er alleen maar naar te vragen en ''uw poot stijf te houden''.

Uw oude auto zet u gewoon gratis online voor een scherpe prijs..... laten we zeggen de inruilprijs die u kon krijgen + 15% en die bent u dan ook snel kwijt. Uw directe winst is dan een korting van 5% en een wat hogere prijs voor uw oude auto. Het enige wat u er voor hoeft te doen is uw auto gratis te koop aanbieden (dat doet u hier) en eisen dat u 5% korting krijgt.

 

Contant betalen of financieren? Wat is het best?

Uiteraard is het altijd beter om geen schulden aan te gaan. Maar we maken wel een voorbehoud want uiteraard is het slimmer om WEL een goede auto te kopen waarmee u langer doet, die u minder aan onderhoud kost en die ook later weer een hogere restwaarde heeft.

Het is dus slim om zoveel mogelijk zelf te betalen maar als u het verschil tussen wat vaak een miskoop zal zijn (die erg goedkope oudere auto die altijd heeft binnen gestaan) moet bijlenen dan is dat wel aan te raden. Tip: Maak nooit gebruik van de leningen die een autoverkoper voor u in de aanbieding heeft. In veel gevallen gaat u teveel betalen en ook wordt u vaak pas eigenaar van de auto als de laatste termijn is voldaan. (Dit lijkt niet heel erg, maar maakt de auto onnodig duur omdat u bijvoorbeeld geen zeggenschap heeft over zaken als verzekeringen en dus daarvoor veel te veel moet betalen)

Reken dus uit wat u zelf heeft, wat u wilt uitgeven en wat u dus ''moet'' lenen. En kies dan voor een lening die u niet teveel kost. We hebben een voorbeeld voor u online staan waar u kunt zien hoe goedkoop het uit kan pakken.

 

Bespaar veel geld op uw autoverzekering in Arnhem

Iedere maand een tientje of zelfs meer besparen op uw autoverzekering is niet zo moeilijk. Autoverzekeringen zijn over het algemeen zeer ondoorzichtig en complex.... No Claim, Bonus Malus, Schadevrije jaren en andere termen zorgen er voor dat u onnodig teveel betaald. Wij zorgen er voor dat we altijd de beste aanbieder hebben voor Arnhem zodat u veel geld kunt besparen. Uiteraard kunt u uw autoverzekering ook omzetten als u nog geen andere auto koopt. Want teveel betalen is jammer van uw geld. Kijk hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering.