Serc

Artistiek Arnhem

Bent u een kunstenaar in de regio Arnhem?

Kunstenaars hebben het door de jaren heen nooit zo gemakkelijk gehad en zelfs de allergrootsten zoals Rembrandt en van Gogh waren bij leven blij met een goede maaltijd en een goed glas.

En toch heeft iedere kunstenaar de drive om precies DAT te maken wat hij of zij voor ogen heeft en meestal niet eens met het doel om er rijk mee te worden. Wij vinden dat er ruimte moet zijn voor deze groep mensen. Ruimte waar zij zonder problemen en zonder censuur hun kunst kunnen etaleren en als zij dat willen ook te koop aan mogen bieden.

Serc geeft daarom iedere kunstenaar de gelegenheid om een eigen stuk webruimte te claimen waar alles dan getoond, beschreven en verkocht kan worden.

Om een idee te geven van de mogelijkheden hebben we een testpagina aangemaakt (rechts ziet u de link ''Masterpainter'') zodat de mogelijkheden duidelijk worden. En uiteraard is het online bewerken simpel en binnen een uur zal het voelen of u onze software al jaren kent. En uiteraard krijgt u een handleiding en kunt u ook 12 uur per dag gebruik maken van onze helpdesk.

Uiteraard is het gratis, want wat de regering pakt.... proberen wij terug te geven.

Bent u een kunstenaar? Of kent u een kunstenaar?

Als u een kunstenaar bent vul dan hieronder het formulier en en we helpen u graag verder en zorgen dat u uw expositieruimte krijgt.

Bent u zelf geen kunstenaar, maar kent u wel een kunstenaar?
Zorg dan dan deze dit onder ogen krijgt. Want misschien is de persoon zo druk en kunstig bezig dat hij dit zelf nog niet heeft gevonden.

Bereik ons via:

E-mail (ondernemen dot serc dot nl)

Facebook  Zoek Serc Arnhem en ''bevriend'' ons en stuur ons een bericht

Telefoon 020-8208245 van 09.00-17.00

Hoe je als Kunstenaar gebruik kunt maken van deze gratis expositieruimte?

Heel eenvoudig, je hoeft ons alleen maar te laten weten dat je het wilt en of je het zelf bij wilt houden (uiteraard leggen we je uit hoe - en moeilijk is het niet) of dat je de foto's en omschrijvingen naar ons mailt zodat wij ze voor je plaatsen.
Zelf doen is uiteraard sneller en altijd overal en op ieder moment (mits je de beschikking hebt over een PC en internet) weer aan te passen.