Serc

Adverteren

Adverteren en uw doelgroep bereiken hoeft niet veel te kosten!

Voor slechts € 28,- per jaar heeft u op deze site een perfecte vermelding waarmee niet alleen uw doelgroep uw bedrijf zal weten te vinden, maar ook een vermelding die uw vindbaarheid binnen Google (en andere zoekmachines) sterk zal verbeteren.

Voor slechts €28,- wordt uw bedrijf vermeld in de rubriek van uw keuze en bovendien zorgen wij er voor dat ook uw website direct te zien is. Dus niet ''alleen maar een linkje'' maar uw complete site direct toegankelijk voor de bezoeker. 

Bovendien mag u voor dat bedrag ook nog eens een A4 met tekst aanleveren welke wij onder uw website plaatsen en waarin u al die termen kunt gebruiken waarmee u gevonden wilt worden maar waarvoor op uw website geen plaats is.

En wilt u ook nog eens gebruik maken van onze aanbiedingsmodule dan kost u dat slechts €2,- per maand. Maar uiteraard krijgt u van ons eerst wat gratis credits om het de eerste maanden gratis uit te testen.

 

Waarom u bij ons nergens aan vast zit.......

In het normale leven zitten we al aan zoveel dingen vast, en wij willen wel graag dat u bij ons blijft..... maar dan op vrijwillige basis. Dus als u reclame bij ons plaatst en het jaar daarop sturen wij u een nieuwe factuur voor dat jaar... dan hoet u die niet te betalen. Betaald u niet gaan we er gewoon van uit dat u niet meer wilt en halen we uw reclame-uiting weg. U hoeft dus nooit op te zeggen.... gewoon niet meer betalen is voldoende.

In heel Nederland is geen bedrijf te vinden dat zo makkelijk is in dit soort zaken. Maar uiteraard gokken we er op dat we van zoveel toegevoegde waarde zijn dat u wel wilt blijven.

 

We gaan u ook NOOIT een prijsverhoging geven!

Natuurlijk verhogen we onze tarieven echt wel als deze site succesvol is. We zijn ook ondernemers. Maar aan de andere kant, voor de ondernemers die ons in het begin hun steun en vertrouwen hebben geschonken blijven de prijzen altijd op het lage niveau van de instapprijs.

Is uw instapprijs dus €28- voor de websitevermelding en €2,- per maand voor het plaatsen van een aanbieding dan blijven die prijzen altijd hetzelfde. De enige verhoging uiteraard is de inflatiecorrectie die de overheid aangeeft.

Dus als uw buurman 3 maanden later instapt is de kans groot dat hij op dat moment al meer moet betalen dan u doet. Maar ook voor uw buurman geldt dan dat DAT tarief voor HEM vast staat.

 

Kijk hier wat we u te bieden hebben